Wat is het geweldig mooi!
Blijf op de hoogte en volg Sarah
26 Augustus 2012 | Zwitserland, Chur
Voor Geertje: we zijn vanuit Feldkirch naar Chur gefietst. Door het Rijndal van Lichtenstein en langs de Rijn die hier een soort woeste modderstroom is (helemaal niet helder!). We zijn door de wijngaarden van Maienfeld gekomen, het dorp waar Heidi vandaan blijkt te komen. We zijn toen even van de Rijn afgeweken, bovenlangs dus, ook nog door Jenins en Malans en Landquard. Kan je het vinden?
Wat een bergen al zeg!
Nog 35 km tot de Splugenpas, dus daar gaan we morgen waarschijnlijk een stukje van doen. Ms tot het dorp Splugen?
Nu is het bijna 10uur 's avonds en koud en droog. Straks douchen en de mini-tent in. Morgen weer een dag :-)
27 Augustus 2012 - 00:04
Geertje:
wat zijn jullie al ver door de alpen!!! minder dan twee volle dagen en dan ben je er al doorheen.
Feldkirch en Chur staan prima in de atlas, de drie andere dorpjes die je noemde zie ik niet staan.
en wat fijn dat je 't zo mooi vindt, want grijs, grauw en HOOG lijkt me niet zo gerieflijk; wel spannend hoor: ik fiets door de alpen.
Mieke en Renze hebben ooit door/over de Apennijnen gefietst (als ik het goed heb onthouden), ze waren toen nog erg jong en avontuurlijk vast.
maar na Splugen komt eerst het Como-meer, en dan MILAAN, dat is weer heel andere koek.
Hoop dat jullie kunnen blijven genieten, ondanks moeite, zweet en afzien soms.
HEEL VEEL TIJD EN RUIMTE gewenst voor dat genieten, en gewoon doortrappen dan,en natuurlijk af en toe stil blijven staan (gelijk het leven zelf), dikke kus, liefs geer -
27 Augustus 2012 - 00:10
Geertje:
en nico, jouw zonsondergang bij de rijn: mooi, voluit in het centrum. -
27 Augustus 2012 - 22:09
Sarah Montsma:
Bedankt Geer, dat je alles zo leuk vindt :-).
We hebben alweer internet op de camping, jippie!
Weer fotoos op het blog :-).
Hoe gaat het met de gasten en met Blixem?
Kan je nu eigenlijk nog wel eens een nachtje weg?
Ja toch?!
Kussen!